Εταιρικό Προφίλ

Παγκόσμιος προμηθευτής χειρουργικών ραμμάτων & άλλων

Για εμάς

H Αtlas Medical είναι μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2008 από τον Κώστα Αγγελίδη. Η κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης είναι στον χειρουργικό τομέα με προϊόντα που απευθύνονται στα χειρουργεία όπως χειρουργικά ράμματα, αιμοστατικά και πλέγματα

Αποστολή μας

Στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας, πελάτες και προμηθευτές, προσφέροντας πάντα ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το όραμα μας

Η εταιρεία διαθέτει ένα έμπειρο τμήμα πωλήσεων και διευρυμένο δίκτυο διανομής, καλύπτωντας στην πραγματικότητα όλες τις περιοχές της Ελλάδας (ηπειρωτικής και νησιωτικής). Σημαντικό κεφάλαιο για την επιχείρηση μας αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της, που είναι πάντα ενημερωμένο και εκπαιδευμένο, με προθυμία να απαντήσει σε οποιαδήποτε ανάγκη. Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο που χρησιμοποιείται για εσωτερικά meetings, εκπαιδεύσεις και workshop.

Aπό το 2011, η εταιρεία πήρε τη στρατηγική απόφαση να γίνει πιστοποιημένος κατασκευαστής χειρουργικών ραμμάτων. Η στρατηγική είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας με περισσότερα καινοτόμα προϊόντα, πάντα σύμφωνα με τις αυξανόμενες απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς.

Ορόσημα

Ενδιαφέρεστε;

Θα χαρούμε να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παγκόσμια Παρουσία